achtergrond

Masterclasses, trainingen en workshops

Onze masterclasses, trainingen en workshops zijn erop gericht de inzetbaarheid van uw medewerkers een 'boost' te geven. Ons doel is: prettiger, gezonder, veiliger en/of beter werken. Met deze activiteiten ondersteunen wij u ook om de resultaten van de WERKbalansmeter en de Bedrijfsscan Duurzame Inzetbaarheid te vertalen naar daadwerkelijke actie!

Voor welke thema's kunt u bij ons terecht?
In de figuur hieronder ziet u in de buitenste vier cirkels de onderwerpen die wij vaak "aanraken" in ons advies- en trainingswerk. in de middencirkel voorbeelden van bedrijfsdoelen.

Masterclasses Trainingen En Workshops Van Workbooster 

We werken in verschillende vormen

A la carte 
Korte programma's variërend van één tot vier dagdelen. Centraal staat wat u als opdrachtgever of de deelnemers zelf nodig hebben. Hierboven ziet u een overzicht van de thema's waarvoor u bij ons terecht kunt. Wij stellen aan de hand daarvan in overleg met u een programma op maat samen.

Ondersteuning en nazorg bij onze andere instrumenten 
Workbooster biedt u ondersteuning en advies bij het aan de slag gaan met de resultaten van de WERKbalansmeter en de Bedrijfsscan Duurzame Inzetbaarheid.

Maatwerkprogramma's rondom organisatie- en gedragsverandering 
Ook voor complexe langer lopende projecten rond organisatie- en gedragsverandering kunt u bij ons terecht. Onze adviseurs/trainers zijn hooggekwalificeerde organisatie- en veranderkundigen met ruime ervaring op branche- en bedrijfsniveau.

Verder kunt u ook bij ons terecht voor:

  • Dagvoorzitterschap
  • Teambuilding en outdoor activiteiten 
  • Infotainment en bedrijfscabaret

Onze aanpak? hoofd, hart én buikspieren raken! 
Wij proberen altijd verder te gaan dan alleen kennis overdragen. In onze trainingen wordt er geleerd, gelachen en komen mensen (soms letterlijk) in beweging. Deskundigheid wordt gecombineerd met een prettig gevoel voor entertainment.

Wilt u meer weten? 
Workbooster heeft veel ervaring met het begeleiden van groeps- en veranderprocessen bij uiteenlopende organisaties. Meer informatie vindt u in de productflyer Masterclasses, trainingen en workshops onder downloads.