achtergrond

Partners

Workbooster is een netwerkorganisatie. We bieden een netwerk van alle disciplines die nodig zijn om een gezonde, inspirerende en prestatiegerichte werkomgeving te realiseren.

Elk van de partners die voor Workbooster werkt is zelfstandig ondernemer. Onze kracht is dat we samen met u bekijken wie van ons de meeste toegevoegde waarde voor u heeft. Wij werken nauw samen met elkaar en maken gebruik van elkaars kennis, expertise en netwerk. Alle partners hebben ruime ervaring en werken continue aan hun professionele en individuele ontwikkeling.

Naast de genoemde partners werkt Workbooster samen met zorgvuldig geselecteerde specialisten zoals een ICT-bureau, fotografen, strategie-experts en communicatiedeskundigen.

De samenwerking met onze partners en andere specialisten stelt Workbooster in staat klanten integrale dienstverlening van hoge kwaliteit te bieden.

Wilms Arbeidsinspiratie 
Drs. Danny Wilms CMC is arbeids- en organisatiepsycholoog, trainer, gecertificeerd arbeids- en organisatiedeskundige (arbo-kerndeskundige) en projectmanager. Daarnaast is hij met ingang van 2017 parttime verbonden aan Hogeschool Windesheim als hogeschooldocent Human Resource Management. Danny werkt vanuit de positieve psychologie aan het versterken van organisaties, teams en medewerkers. Thema's waar hij over adviseert zijn: leiderschapsontwikkeling, cultuurverandering, verbeteren van communicatie en samenwerking, versterken van werkplezier en betrokkenheid, verzuimreductie, sociale innovatie en duurzame inzetbaarheid. Ook wordt hij regelmatig ingeschakeld als project- of programmamanager door de sociale partners van verschillende branches. Wilms Arbeidsinspiratie is initiatiefnemer van Workbooster.

Kempers Arbeidskundig Advies BV
Han Kempers is gecertificeerd arbeidsdeskundige en biedt diverse diensten rondom arbeidsongeschiktheid aan. Hij is met name actief in het onderwijs, de zorg, de uitzend- en detacheringsbranche en de grafische sector. Daarnaast is hij regelmatig te vinden in het midden en kleinbedrijf. Door zijn jarenlange ervaring wordt hij ook regelmatig om advies gevraagd door werkgevers, advocaten e.d. bij complexe langdurige situaties. Vanwege toename van werkaanbod heeft Han inmiddels enkele medewerkers in dienst en is Kempers Arbeidskundig Advies uitgegroeid tot een gerenommeerd Arbeidskundig Advies Bureau met vele tevreden klanten.

Upstream Consulting 
Drs. Dennis Boutkan is arbeids- en organisatiepsycholoog en organisatieadviseur. Hij doet veel projecten rondom begeleiding van (management) teams om beter en effectiever samen te werken. Dennis heeft veel ervaring in het leiden van discussies en debatten en wordt regelmatig gevraagd als dagvoorzitter. Upstream Consulting is ook geaccrediteerd om de Work Ability index (WAI) te gebruiken om aan de slag te gaan met duurzame inzetbaarheid.

Suzanne Meijers Arbeidsrecht Advocaat
Mr. Suzanne Meijers is arbeidsrechtsadvocaat en heeft ruime ervaring op het gebied van arbeidsrechtelijke problematiek. Zij kan u onder meer ondersteunen bij het begeleiden en doorvoeren van reorganisaties, het moderniseren van arbeidsvoorwaarden en het opstellen van bedrijfsreglementen. Suzanne treedt op voor zowel werkgevers als werknemers.

Mannen van Staal Coaching
Marcel van der Meulen heeft binnen de Koninklijke Lachtmacht veel ervaring opgedaan met het trainen en ontwikkelen van teams. Hij is internationaal trainer en gespecialiseerd in personal- en business development. Daarnaast is Marcel gecertificeerd trainer voor verbale agressie en mentale weerbaarheid. Hij werkt progressie gericht en maakt gebruik van ervaringsleren. Ervaringsleren is een manier van (outdoor)activiteiten gebruiken als middel om een verandering/bewustwording in het gedrag van een groep of individu tot stand te brengen. Hij begeleidt ook mensen en organisaties bij het ontwikkelen van een gezonde leef-en werkstijl.

Het team van Workbooster

Het team van Workbooster

Danny Wilms (zittend links), Marcel van der Meulen (zittend rechts), Suzanne Meijers, Dennis Boutkan en Han Kempers (staand van links naar rechts).