Wij leveren een BOOST!

Wij leveren een BOOST!

Diensten

Workbooster is een netwerk van zelfstandige adviseurs. We leveren een 'boost' voor het realiseren van een gezonde, inspirerende en prestatiegerichte werkomgeving. Je kunt bij ons terecht voor vraagstukken en problemen die te maken hebben met werk in ruime zin. Met de allerbeste inzichten en meer dan 20 jaar praktische ervaring helpen wij bij het vinden van de juiste oplossing.

Onze hooggekwalificeerde adviseurs/trainers hebben verschillende achtergronden: van psycholoog, veranderkundige, arbeidsdeskundige, jurist tot aan sportinstructeur. Wat zij met elkaar gemeen hebben: vakkundigheid, passie en bevlogenheid.

Op basis van je vraag of probleem, bekijken we waarmee we jouw doelen kunnen behalen. En bepalen we in overleg wat de beste aanpak is. Dat kan een opzet zijn voor een meerdaagse training, een workshop van een dagdeel, een onderzoek of een adviestraject. Iedere keer maken we een aanpak op maat. Met plezier nemen we de rol van adviseur, trainer, (team) coach of projectleider op ons.

Meer informatie over onze diensten

Wij geven een Boost!

Organisatieadvies 
Medewerkersonderzoek 
Projectmanagement 
Coaching 
Training en workshops 
Spreker en facilitator 
Arbeidskundig onderzoek 
Juridisch advies arbeidsrecht 
Overige diensten

Kwaliteit en beroepsethiek
De partners van Workbooster houden hun kennis up-to-date: 

  • De psychologen zijn geregisteerd bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP);
  • De adviseurs zijn aangesloten bij de Orde van organisatieadviseurs (Ooa);
  • De Arbeids- en Organisatiedeskundigen zijn lid van de Beroepsvereniging Arbeids- & Organisatiedeskundigen (BA&O) en als arbodeskundige gecertificeerd bij Hobeon SKO;
  • De arbeidsdeskundigen zijn zowel geregistreerd bij de SRA en gecertificeerd bij Hobeon SKO. Tevens voldoen zij aan de kwalteitseisen opgesteld door Zilvereren kruis Online;
  • De advocaten hebben o.a. een lidmaatschap bij VAAN (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland) en VvA (Vereniging voor Arbeidsrecht). 

Thema's 
De dienstverlening van Workbooster is gericht op verschillende thema's: denk aan het versterken van werkplezier en betrokkenheid, het verlagen van verzuim, het verbeteren van samenwerking en communicatie of het het begeleiden van organisatieverandering. Bekijk de 11 werkgerelateerde thema's waar Workbooster over adviseert.    

Testimonials
Workbooster werkt voor zeer diverse opdrachtgevers: van maakindustrie, zakelijke dienstverlening, zorginstellingen en onderwijsinstituten tot high-tech ondernemingen; van MKB tot multinationals. Lees Wat zeggen opdrachtgevers over Workbooster? of bekijk ons portfolio Voorbeelden van uitgevoerde projecten door Workbooster

Meer weten?