Opdrachtgevers

Workbooster werkt voor zeer diverse opdrachtgevers

Workbooster werkt voor zeer diverse opdrachtgevers: van maakindustrie, zakelijke dienstverlening, zorginstellingen en onderwijsinstituten tot high-tech ondernemingen; van MKB tot multinationals. 

In de regel worden de diensten van Workbooster gevraagd door professionals die werkzaam zijn voor HRM-afdelingen, directeur – eigenaren van ondernemingen, bestuurders, directie- of managementteams, leidinggevenden e.d. Ook diverse arbodiensten en opleidingsinstituten maken gebruik van onze diensten. Verder werken we regelmatig in opdracht van sociale partners van verschillende branches.

Lees hieronder wat opdrachtgevers over ons zeggen, of bekijk voorbeeldprojecten in ons portfolio

KLM.png
Talma_Borgh_1.png
Deerns.png
Royal_Flora_Holland.png
KVGO.jpg
Reaal.png
Ministerie_economische_zaken_en_klimaat.jpg
MyDailyLifestyle.jpg
Raad_voor_Accreditatie.jpg
Advocaten_in_de_praktijk.jpg
Peuter_Co.png
PHOV.jpg
Boval.jpg
CNV.jpg
Kempers_Arbeidskundige_Advies_BV.png
Dienstencentrum.png
Klingel.png
Felison.jpg
Bee_Active.png
Croonwolter_dros.jpg
FNV.jpg
Consense_Arbo.png
Centram.jpg
De_Unie.jpg
Sectorinstituur_Transport_en_Logistiek.jpg
VPT.jpg
Ministerie_van_Sociale_Zaken_en_Werkgelegenheid.png
KLM_Health_Services.jpg
Horizon_Flevoland.png
Shell.png
Flint_voluit.png
rijksdienst_voor_ondernemend_nederland_logo_vector.png
Logo_Politie_Nederland.jpg
wbitvp_netherlands_logo.png

Referenties

Ingenieursbureau Deerns gebruikt de Werkbalansmeter van Workbooster als voorbereiding op dialoogsessies over duurzame inzetbaarheid
Linda Hennig-wijmer
Human Resources Ingenieursbureau Deerns

"Ter voorbereiding op te houden dialoogsessies met medewerkers van onze organisatie over duurzame inzetbaarheid, hebben we gebruik gemaakt van de ‘WERKbalansmeter’ van Workbooster. De respons was 100%. Workbooster heeft ons hierin prima geadviseerd. Er stond enige tijdsdruk op het traject, maar Workbooster had de flexibiliteit en snelheid die nodig waren. Dit hebben we zeer op prijs gesteld. Mede dankzij de vragenlijst, kijken we inmiddels terug op geslaagde dialoogsessies die een goede basis bieden om onderwerpen in het brede kader van Duurzame Inzetbaarheid aan te pakken"

HR manager Zorginstelling Talma Borgh: er zijn leuke reacties gekomen op de individuele rapportage van de Werkbalansmeter, we bevelen Workbooster zeker aan bij andere zorginstellingen
Gery Klooster
HR-manager Zorginstelling Talma Borgh

"Een prettige samenwerking, vlotte en adequate terugkoppeling/beantwoording van vragen; goed luisteren naar de vraag van de klant en hierop adequaat inspelen. Er zijn leuke reacties gekomen op de individuele rapportage, vooral ook door de bruikbare tips! We hebben hiermee een aanzet kunnen geven tot nadenken over en het mobiliseren van medewerkers met betrekking tot hun eigen aandeel in hun inzetbaarheid, loopbaan en werk/privé balans. Ja, we bevelen Workbooster aan bij andere zorginstellingen!"

Deelnemers Training & Workshops Wilms Arbeidsinspiratie: “All-round trainer, hoog tempo, bevlogen” “Weet de club goed te motiveren”
Training & Workshops
Deelnemers

Jullie enthousiaste aanpak zorgt ervoor dat ik wakker blijf”, “All-round trainers", “Weten de club goed te motiveren”, "Ik hing weer aan je lippen omdat je de materie gewoon zo helder en leuk brengt”, “Komen heel duidelijk over”, “Mijn oren en lachspieren hebben niet gerust”,  "Een van de leukste sessies die ik de afgelopen jaren heb gehad”

KLM huurt Wilms Arbeidsinspiratie in voor onderzoek en advies over psychosociale arbeidsbelasting (PSA)
Eric Hoogendijk
Vice President Integrated Safety Services Organisation Safety KLM

"Ik wil je graag bedanken voor alles wat je gedaan hebt voor de KLM in de afgelopen periode en specifiek voor de gesprekken die we gehad hebben waar voor mij nieuwe inzichten uit gekomen zijn"

Directeur Reaal Shared Services: Danny Wilms ondersteunt ons als coach om in een veranderende omgeving met plezier te blijven werken en het beste uit onszelf te halen
Hans Huiszoon
Directeur Shared Services Reaal

"Danny Wilms heeft voor ons een energieke en prikkelende presentatie gegeven over werkplezier. Hij wist iedereen van begin tot eind te boeien en ook na afloop werd er nog om gelachen en over gesproken. Als adviseur heeft hij een enthousiaste en “no nonsense” stijl. Danny helpt ons nu als coach om in een veranderende omgeving met plezier te blijven werken en het beste uit onszelf te halen"

Directeur NIP: het siert Danny Wilms dat hij de moed heeft gehad om met voorbijgaan aan zijn eigenbelang het NIP bestuur op deze wijze te adviseren en de zaken goed af te handelen
Rein Baneke
CEO Nederlands Instituut van Psychologen (NIP)

“Het siert Danny dat hij de moed heeft gehad om met voorbijgaan aan zijn eigenbelang het NIP bestuur op deze wijze te adviseren en de zaken goed af te handelen. Het ligt in de lijn met zijn karakter als "recht door zee" en "no nonsense"-man die beslissingen durft te nemen, ook al zijn ze niet aangenaam” 

Directeur Dienstencentrum: Ik ken Danny Wilms als coördinator namens de sociale partners van het Arbo-project binnen de Grafimedia branche. Ik vind Danny uitermate geschikt om complexe projecten in het bedrijfsleven waarbij de overheid en werkgevers en werknemers betrokken zijn, uit te voeren
Frank den Hartog
Directeur Dienstencentrum

“Ik ken Danny Wilms als coördinator, namens de sociale partners, van het Arbo-project binnen de Grafimedia branche. Danny is enthousiast, betrokken maar ook kritisch. Hij gaat wanneer nodig de confrontatie aan om de projectdoelen te bereiken. Maar op een zodanige wijze dat alle partners maximaal betrokken blijven. Ik vind Danny uitermate geschikt om complexe projecten in het bedrijfsleven waarbij de overheid en werkgevers en werknemers betrokken zijn, uit te voeren”

Deelnemers over Danny Wilms spreker & facilitator: “Interactief, leidt discussies goed
Sprekers en facilitators
Deelnemers

“Interactief, leiden discussies goed", “Mooi verzorgd, dit ga ik zeker gebruiken”, “Komen heel duidelijk over”, "Kundig, geven ruimte", "Julie dragen nieuwe perspectieven aan”, "Enorm bedankt voor jullie professionaliteit, ondanks de spanning voelde het voor mij veilig om mij uit te spreken”

Manager kenniscentrum Gezond Transport over Danny Wilms: Ik ken Danny als een gedreven adviseur, die weet waar hij het over heeft. Hij is sterk in het motiveren van mensen, neemt ze mee, maar laat ze ook op tijd weer los
Ron Vonk
Manager kennis en adviescentrum Gezond Transport

“Ik ken Danny als een gedreven adviseur, die weet waar hij het over heeft. Hij is sterk in het motiveren van mensen, neemt ze mee, maar laat ze ook op tijd weer los. Met zijn brede ervaring weet hij wat er in de markt speelt en helpt hij bedrijven en mensen op weg”

VNO-NCW: “Danny Wilms is een enthousiaste projectleider die met een strakke planning ervoor zorgde dat de gewenste doelstellingen en deadlines werden gehaald
Bob Koning
Senior advisor VNO NCW

“Danny Wilms is een enthousiaste projectleider die met een strakke planning ervoor zorgde dat de gewenste doelstellingen en deadlines werden gehaald. Danny gaat recht op zijn doel af en spreekt zonodig anderen ook op hun verantwoordelijkheden aan. Danny is inspirerend en charmant en weet anderen te motiveren om op tijd hun deel aan een project te leveren”                                                                                                                                                               

Medewerkersonderzoek WERKbalansmeter succesvol ingezet bij diverse Shell stations
Robbert de Vogel
Exploitant van diverse Shell locaties in het midden van het land

‘Medio april 2021 hebben wij via Workbooster een onderzoek laten verrichten onder onze 120 medewerkers. Het onderzoek heeft ons echt geholpen om richting te bepalen in ons personeelsbeleid. Zeer waardevolle inzichten verkregen. De samenwerking is prettig en open. Er wordt goed mee gedacht, de aanpak is pragmatisch en de communicatie heb ik als zeer soepel en efficiënt ervaren.’

Irene Mirjam Medema
MKB accountmanager Horizon Flevoland

Nogmaals dank voor jullie waardevolle bijdrage aan ons webinar! Fijn om hierin samen te werken!

Debbie van Assema
Hoofd HRM Boval Groep

De afgelopen jaren is er veel tijd en energie gestoken in de aandachtspunten welke uit het medewerkersonderzoek 2015 kwamen. Door hetzelfde onderzoek in 2020 opnieuw te doen kunnen we zaken goed naast elkaar leggen en zien waar wij nu staan. Workbooster heeft een rapport voor ons opgesteld met de scores uit 2015 naast die van 2020 met daarbij een conclusie. Een zeer waardevol document en dit geeft ons (HRM) veel handvaten. De adviseurs van Workbooster zijn fijne gesprekspartners, denken met ons mee en hebben veel ervaring en kennis. Wij zouden andere bedrijven Workbooster zeker aanbevelen!

Sustainalytics
Ashni Loetawan
HR specialist Sustainalytics

Wij hebben de hulp ingeschakeld van Workbooster toen wij een PSA-onderzoek moesten uitvoeren in het kader van een RI&E. Het is prettig samenwerken met hen. De communicatie en uitleg is helder en ze houden rekening met specifieke wensen. Het was zelfs mogelijk om de enquête in het Engels te verrichten. Wij zijn erg tevreden met deze samenwerking en willen in de toekomst weer gebruik maken van hun diensten. 

Sandra de Vreede
Manager bedrijfsvoering Stichting voor stad en kerk

De WERKbalansmeter is een goede en complete methode om alle aspecten van PSA te meten. De adviseur van Workbooster is een kundige onderzoeker, die goed en duidelijk communiceert. Ik heb met veel plezier met hem samengewerkt.

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Esther Vermaas
Namens het Managementteam Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

We krijgen een inspiratiesessie van Danny Wilms, een enthousiaste organisatiepsycholoog die ons weer meer kennis bijbrengt over werkdruk en werkstress. Met de opdracht minder werkstress, meer werkplezier. Kijk daar gaan we graag voor!

Betap zeer tevreden over HR dienstverlening van Wilms Arbeidsinspiratie
Robert van Veen
HR-businesspartner Betap

Bedankt Danny voor alle begeleiding en extra hulp die je gegeven hebt. Ik stel het enorm op prijs

Flint Theater zeer tevreden over PSA medewerkersonderzoek van Wilms Arbeidsinspiratie
Mascha Bos
P&O Flint Theater & Congressen

Danny heeft voor ons een medewerkersonderzoek gedaan en heeft ons hierin uitstekend begeleidt. Hij weet de antwoorden goed te duiden en in perspectief te zetten. Hierdoor merk je direct dat hij veel ervaring heeft en weet waar het over gaat. Hij kan goed de kern van het probleem eruit halen. Daarnaast hebben wij ook gebruik gemaakt van de WERKbalansmeter. Door onze medewerkers werd dit zeer gewaardeerd. Hierdoor kregen zij meer inzicht in hun eigen drijfveren. Naast dat Danny zeer professioneel is was het contact heel informeel en plezierig.

Van Rossum gebruikt de WERKbalansmeter om werkdruk en ongewenst gedrag te meten
Carolien Roozendaal
HR-Manager - Van Rossum Raadgevende Ingenieurs

Afgelopen februari heeft Van Rossum een PSA onderzoek uitgevoerd met ondersteuning van Workbooster. Het onderzoek is uitgevoerd met de ‘werkbalansmeter’ en heeft waardevolle inzichten opgeleverd en geholpen om de richting te bepalen. De samenwerking is als zeer prettig ervaren. De aanpak is helder en praktisch, en de begeleiding gedurende het hele traject verliep soepel en efficiënt. We zijn zeer tevreden met de dienstverlening en zouden een volgende keer zeker terugkomen

Workbooster oprichter Danny Wilms heeft KLM ondersteund bij het optimaliseren van het PSA beleid
Menno Rigter
Director Safety & Compliance l Occupational Safety

"Danny, wat hebben we van je genoten en wat heb je veel bereikt met het team. Je stond aan de basis van de vakgroep A&O. Door jouw inzet, energie en doorzettingsvermogen heb je PSA binnen KLM helpen opbouwen tot een volwaardig vakgebied waar niemand meer omheen kan"

Youngster Jeugdzorg brengt werkdruk in kaart met de WERKbalansmeter
Elles Buiting
HR-Manager Youngster Jeugdzorg

Workbooster heeft bij Youngster het PSA onderzoek uitgevoerd om inzichtelijk te krijgen hoe de medewerkers in de organisatie staan. Tevens omdat (jeugd)zorgorganisaties tegenwoordig bekend staan dat het werk een hoge druk met zich meebrengt. Dit onderzoek en tevens de rapportage heeft ons goed inzicht gegeven, was erg duidelijk en concreet om verdere stappen te kunnen zetten, om zo de collega’s nog meer tevreden te kunnen hebben en houden. Dit geeft ons als organisatie een fijne en concrete sturing.’