Werkwijze

Werkwijze

Workbooster is een netwerkorganisatie. We bieden een netwerk van alle disciplines die nodig zijn om een gezonde, inspirerende en prestatiegerichte werkomgeving te realiseren.

Onze hooggekwalificeerde adviseurs/trainers hebben verschillende achtergronden: van psycholoog, veranderkundige, arbeidsdeskundige, jurist tot aan sportinstructeur. Wat zij met elkaar gemeen hebben: vakkundigheid, passie en bevlogenheid.

Elk van de partners die voor Workbooster werkt is zelfstandig ondernemer. Onze kracht is dat we samen met u bekijken wie van ons de meeste toegevoegde waarde voor u heeft. Wij werken nauw samen met elkaar en maken gebruik van elkaars kennis, expertise en netwerk. Alle partners hebben ruime ervaring en werken continue aan hun professionele en individuele ontwikkeling.

De samenwerking met onze partners en andere specialisten stelt Workbooster in staat klanten integrale dienstverlening van hoge kwaliteit te bieden.

Geen standaard werkwijze
Workbooster heeft geen standaard werkwijze. Elke organisatie en vraag is immers uniek. Vooraf analyseren wij samen met opdrachtgever en relevante stakeholders de specifieke situatie, het gewenste resultaat en onze mogelijkheden. Op basis daarvan bepalen we in overleg wat de beste aanpak is. Dat kan een opzet zijn voor een meerdaagse training, een workshop van een dagdeel, een onderzoek of een adviestraject. Iedere keer maken we een aanpak op maat. Met plezier nemen we de rol van adviseur, trainer, (team) coach of projectleider op ons.

In ons werk maken we graag gebruik van een variatie aan werkvormen en interventies. We durven daarbij buiten de kaders te denken en tonen lef als dat nodig is. Onze stijl is laagdrempelig, professioneel en persoonlijk. En wij gaan samen aan de slag. Dat doen we vanuit de aanwezige kwaliteit binnen jouw organisatie en de unieke kracht van ieder individu. 

Kwaliteit en beroepsethiek
De partners van Workbooster houden hun kennis up-to-date via verschillende verenigingen en zijn geregistreerd in alle relevante beroepsregisters:

  • De psychologen zijn geregisteerd bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) 
  • De adviseurs zijn aangesloten bij de Orde van organisatieadviseurs (Ooa) 
  • De Arbeids- en Organisatiedeskundigen zijn lid van de Beroepsvereniging Arbeids- & Organisatiedeskundigen (BA&O) en als arbodeskundige gecertificeerd bij Hobeon SKO. 
  • De arbeidsdeskundigen zijn zowel geregistreerd bij de SRA en gecertificeerd bij Hobeon SKO. Tevens voldoen zij aan de kwalteitseisen opgesteld door Zilvereren kruis Online. 
  • De advocaten hebben een lidmaatschap bij VAAN (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland) en VvA (Vereniging voor Arbeidsrecht).