Spreker en facilitator

Spreker en facilitator

Workbooster is expert in het gedrag van mensen op het werk. Van de werkvloer tot aan de boardroom.
Zoek je een inspirende spreker of juist een rustige begeleider op de achtergrond? Oprichter Danny Wilms, organisatiepsycholoog en managementconsultant, wordt regelmatig gevraagd als spreker of facilitator. Daarnaast hebben we een ervaren advocaat arbeidsrecht in ons netwerk die veel media ervaring heeft en ook kan worden ingeschakeld als spreker voor juridische thema's. 

Danny Wilms - gespreksleider op Event Relax

Lezingen
Danny is expert in het gedrag van mensen op het werk. Van de werkvloer tot aan de boardroom. Hij verzorgt verschillende prikkelende lezingen die gericht zijn op het realiseren van een gezonde, inspirerende en prestatiegerichte werkomgeving. Daarbij verwerkt hij de nieuwste wetenschappelijke inzichten in combinatie met concrete voorbeelden uit de praktijk. De lezingen zijn maatwerk en worden afgestemd op het specifieke publiek en de doelstellingen van de opdrachtgever.

Bijeenkomsten
Naast de focus op de inhoud, voelt Danny zich ook goed thuis als procesbegeleider van bijeenkomsten. Bijeenkomsten – van uitvoerder tot bestuurder - waar meerdere mensen samen iets te bespreken, te bedenken of te doen hebben. Of waarbij ze het prettig vinden om het proces door een neutrale partij te laten doen. Indien gewenst denkt hij ook mee over de opzet van de bijeenkomst. En waar nodig zet hij zijn netwerk in voor boeiende gasten of sprekers.

Danny Wilms - dagvoorzitter op startcongres Stofwisseling


Voorbeelden van vragen: 

  • Hoe maken we een breed gedragen plan?
  • Hoe krijgen we weer energie in de samenwerking?
  • Hoe doorbreken we de impasse en komen we tot nieuwe oplossingen?
  • Hoe krijgen we een gezamenlijke stip op de horizon?
  • Hoe maken we beter gebruik van elkaars talenten?
  • Hoe kunnen wij elkaar beter ondersteunen?
  • Wat kunnen wij als professionals van elkaar leren?


Intervisie
Intervisie is een waardevolle collegiale vorm van ondersteuning van elkaar op de werkplek of in het vakgebied waarin men werkt of leert. In een leergroep worden allerlei werkvragen, werkproblemen en/of casuïstiek besproken. Bij intervisie geven de deelnemers elkaar advies, wordt er gezocht naar  oplossingen en komt men met elkaar tot een groter inzicht in de problemen of vraagstukken die zich voordoen in het werk. Er zijn verschillende methoden voor intervisie van beginners tot gevorderden. Danny is geschoold in het begeleiden van intervisiebijeenkomsten en levert regelmatig als procesbegeleider een bijdrage aan verschillende bijeenkomsten door het hele land.

 Enkele citaten van deelnemers:

“Interactief, leiden discussies goed”
"Komen duidelijk over"
"Danny, je onderzoekende geest geeft nieuwe perspectieven”
“Mijn oren hebben niet gerust, maar mijn lachspieren gelukkig ook niet” 
"Een van de leukste sessies die ik de afgelopen jaren heb gehad"
"Danny, enorm bedankt voor jouw professionaliteit, ondanks de spanning voelde het voor mij veilig om mij uit te spreken"

“Danny wist iedereen van begin tot eind te boeien en ook na afloop werd er nog over gesproken. Danny gebruikt veel humor, maar vergeet daarbij niet de inhoud. Wetenschappelijke kennis over menselijk gedrag slaat hij ‘plat’ zodat het voor iedereen begrijpbaar is en bruikbaar in de praktijk"

Hans Huiszoon, Directeur Shared Services Reaal

"Nogmaals dank voor jullie waardevolle bijdrage aan ons webinar! Fijn om hierin samen te werken!"

Irene Mirjam Medema, MKB accountmanager Horizon Flevoland

“We krijgen een inspiratiesessie van Danny Wilms, een enthousiaste organisatiepsycholoog die ons meer kennis bijbrengt over werkdruk en werkstress. Met de opdracht ‘Minder Werkstress, Meer Werkplezier’. Kijk daar gaan we graag voor!"

Esther Vermaas namens Managementteam Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

Meer weten?