Workbooster

Workbooster

Workbooster is in 2013 opgericht op initiatief van Wilms Arbeidsinspiratie.   

Wij zijn een landelijk werkend netwerk van adviseurs gespecialiseerd in vraagstukken
die te maken hebben met werk in ruime zin. Denk daarbij aan:

  • Versterken van werkplezier en betrokkenheid
  • Verbeteren van samenwerking en communicatie
  • Terugdringen van verzuim 
  • Vergroten van de inzetbaarheid van medewerkers 
  • Ontwikkelen van persoonlijk leiderschap 
  • Begeleiden van organisatieveranderking. 

Zoals de naam Workbooster al aangeeft geven we jouw organisatie en de medewerkers graag een 'boost'. Met de allerbeste inzichten en meer dan 20 jaar praktische ervaring helpen wij bij het vinden van de juiste oplossing. 

Onze hooggekwalificeerde adviseurs/trainers hebben verschillende achtergronden: van psycholoog, veranderkundige, arbeidsdeskundige, jurist tot aan sportinstructeur. Wat zij met elkaar gemeen hebben: vakkundigheid, passie en bevlogenheid. Samen met de opdrachtgever bekijken we wie van ons de meeste toegevoegde waarde heeft. Onze adviezen zijn altijd maatwerk en sluiten aan bij jouw wensen en specifieke situatie.  

Onze visie
Om organisaties te verbeteren moet je de mensen in beweging brengen en houden. Onze aanpak is erop gericht om het aanwezige talent en de beschikbare energie optimaal te benutten en te ontwikkelen. Ook willen we medewerkers medeverantwoordelijk maken voor hun inzetbaarheid. 

Onze missie: organisaties begeleiden naar een gezonde en succesvolle toekomst!
Onze missie is om organisaties te begeleiden naar een gezonde en succesvolle toekomst. Samen bouwen we een organisatie waar iedereen met plezier werkt en het beste uit zichzelf (en elkaar) haalt. Klanten zullen daar ook van profiteren omdat ze vriendelijk behandeld worden en voelen dat er net een stapje meer voor ze wordt gezet. Een win-win situatie dus voor alle partijen. Met als bonus: een ‘great place to work’ draagt in onze ogen ook bij aan een betere samenleving. 

Meer informatie over Workbooster? 

Onze werkwijze Wat zeggen onze klanten? Portfolio: voorbeelden van ons werk