achtergrond

Over workbooster

Workbooster is in 2013 opgericht op initiatief van Wilms Arbeidsinspiratie.

Workbooster is een landelijk werkend netwerk van adviseurs gespecialiseerd in duurzaam inzetbaar personeel. U kunt bij ons terecht voor vraagstukken die te maken hebben met werk in ruime zin. Denk daarbij aan terugdringen van verzuim, verbeteren van communicatie en samenwerking, versterken van werkplezier en betrokkenheid en vergroten van de inzetbaarheid van medewerkers.

Zoals de naam Workbooster al aangeeft geven we uw bedrijf en uw medewerkers graag een 'boost' om met elkaar een gezonde, inspirerende en prestatiegerichte werkomgeving te realiseren.

Onze hooggekwalificeerde adviseurs/trainers hebben verschillende achtergronden: van psycholoog, veranderkundige, arbeidsdeskundige, jurist tot aan sportinstructeur. Wat zij met elkaar gemeen hebben: vakkundigheid, passie en bevlogenheid. Onze adviezen zijn altijd maatwerk. We sluiten dus aan op de wensen en eisen van u en uw bedrijf.

Onze visie
Om bedrijven te verbeteren moet je de mensen in beweging brengen en houden. Onze aanpak is erop gericht om het aanwezige talent en de beschikbare energie binnen uw bedrijf optimaal te benutten en te ontwikkelen. Ook willen we uw medewerkers medeverantwoordelijk maken voor hun inzetbaarheid.

Onze passie? Mensen in hun kracht brengen en organisaties begeleiden naar een gezonde en succesvolle toekomst!

Geef Uw Bedrijf En Uw Medewerkers Een BOOST